خانه / مقالات / راهنمای مهاجرت با برنامه Express Entry

راهنمای مهاجرت با برنامه Express Entry

راهنمای مهاجرت با برنامه Express Entry

راهنمای مهاجرت با برنامه Express Entry سلام به شما دوستان خوب

در این نوشته ما تصمیم داریم به زبان بسیار ساده روش جدید مهاجرت رو توضیح بدیم و اینکه ببینیم اگه شما دوست دارید به مهاجرت به کانادا هستین باید چه کار رو انجام بدین و از کجا اغاز کنین وچه چیزهایی کلا لازمه.

کانادا و استرالیا از اول سال ۲۰۱۷ یک سری تغییراتدر برنامه خوب برای مهاجرت دائم به این کشورها لحاظ کرده است.اسم این روش جدید که از این به بعد برنامه اون عمل میشه رو هم گذاشتن روش Express Entry یا ورود سریع شرایط گرفتن بورسیه تحصیلی کشور کره جنوبی.

دقت کنید راه های متفاوتی برای مهاجرت برای کانادا و استرالیا وجود داره مثلا از طریق سرمایه گذاری و… که اونها موضوع بحث ما نیست.

خوب حالا Express Entry چی تغییری و چگونه عمل می کند

در این در روش جدید برخلاف روال سالهای قبل دیگه نیازی نیست شما فرمهای کاغذی رو پر کنین و بعد اون مدارک رو پست کنین .تو روش جدید این موضوع راحت تر شده،نیازی به پست مدارک نیست و همه کارا بصورت الکترونیکی وآنلاین انجام میشه.

در اولین اقدام شما فقط یه پروفایل آنلاین میسازین که نشون میده شما دوست دارید به مهاجرت به کانادا هستین.

در این پروفایل شما مشخصات کلی از خودتون وارد میکنین،مثل نمره زبان،سابقه بیمه و سن، چند سال سابقه کار دارین و…

برای ایجاد پروفایل شما باید همین الان نتیجه آیلتس رو داشته باشین. اگه الان ندارین متاسفانه نمینونین اقدام کنین و بهتره تلاش کنین و نمره خوب بگیرین، نگرانی بابت محدودیت زمانی هم نداره چون هر موقع مثلا چند ماه دیگه هم اگه آیلتس گرفتین میتونین بیاین و ثبت نام رو انجام بدین برای دانستن شرایط گرفتن بورسیه استرالیا  فقط کافیست کلیک کنید.

اگه شما قبلا با برنامه FSW2015 اقدام کردین بازم متونین از این روش استفاده کنین و فاقد مشکلی نداره.این مخصوصا برای افرادی خوبه که فکر میکنن تو اون پرونده نواقصی دارن که ممکنه منجر به رد شدن پرونده بشه.البته اگه انتخاب شدین باید Application Fee رو دوباره پرداخت کنین. بعضی افراد هم ممکنه صبر کنن فایل نامبرشون بیاد که اگه مطمعن شدن دیگه اقدام نکنن برا این روش.

خوب حالا فرض میکنیم ما نتیجه امتحان آیلتس رو داریم مدارک تحصیلی خود را هم ارزیابی میکنیم. فعلا داشتن همین دوتا برای شما کفایت میکنه و میتونین پروفایلتون رو بسازین.ایجاد پروفایل رایگانه و فاقد هزینه ای نداره.

بر اساس مشخصاتی که شما تو پروفایلتون وارد میکنین مثلا نمره زبان و سابقه کار و … اعتبار شما برای مهاجرت بر اساس اونا محاسبه میشه و در نگاه کلی  اخذ پذیرش و بورسیه را مطالعه کنید.

ایجاد این پروفایل به منزله این نیست که شما حتما میتونین به کانادا مهاجرت کنین.بلکه اینجا مثل کنکور میمونه تعداد افراد زیادی شرکت میکنن اما اونها ظرفیت پذیرش شون کمتره. بنابراین، کاری که میکنن اینه که به تعداد ظرفیتشون از افرادی که بالاترین اعتبار رو دارن دعوت میکنن که برای اقامت دایم کانادا اقدام کنن.

حالا همونطور که کنکور که تو زمان خاصی برگزار میشه، انتخاب اینا (که بهش Draw میگن) هم تو بازه های زمانی نسبتا منظم انجام میشه و تو هر بار افرادی که بیشترین اعتبار رو دارن ازشون دعوت میشه که برای مهاجرت اقدام کنن.

قوانین مهاجرت به استرالیا

حالا اگه کسی انتخاب شد ازش درخواست میشه برای مهاجرت اقدام کنه و مدارک لازم رو به اداره مهاجرت ارایه کنه. شما مدارک در خواستی اونا، مثلا گواهی تمکن مالی،و هزینه بررسی پرونده (مثلا یه نفر ۷۵۰ دلار) و .. رو پرداخت میکنین. در این مرحله بر خلاف مرحله قبل مدارک شما توسط یک آفیسر بررسی میشه و صحت ادعاهای شما تو پروفایل راستی آزمایی میشه.

اگه مشخصات نادرست وارد کرده باشین مثلا نمره زبان، این میتونه منجر به محرومیت شما از اقدام برای اقامت دائم کانادا به مدت ۸ سال بشه، پس بهتره در وارد کردن مشخصات صادق باشیم.

حالا اگه مدارک شما فاقد مشکلی نداشته باشه قرار شده که این روال بررسی مدارک شما زیر ۱۲ ماه طول بکشه و شما بعد اون ویزا میگیرین و تشریف میبرین کانادا.

خوب چه کنیم برای شروع راهنمای مهاجرت با برنامه Express Entry

۱- آیا شما امتحان آیلتس (جنرال) رو شرکت کردین و همین الان نتیجه امتحان آیلتس تون رو دارین؟ اگه نه متاسفانه کاری نمیشه انجام داد شما در حال حاضر نمیتونین اقدام کنین و بهتره زودتر برای آیلتس اقدام کنین. اگه آره بریم گزینه بعد

۲- آیا شما ارزیابی مدارک تحصیلی دانشگاهی تون رو انجام دادین؟ اگه نه متاسفانه فاقد ارزیابی الان نمیتونین اقدام کنین و بهتره زودتر برای ارزیابی مدارک تحصیلی تون اقدام کنین. اگه آره بریم گزینه بعد

۳-قبل اینکه بخوایم زحمت پرکردن پروفایل رو بکشیم بهتره اول چک کنیم ببینیم کلا با شریطی که ما داریم اصلا حداقل های لازم برای مهاجرت رو داریم یا نه.

۴- در نتیجه بر اساس سوالاتی که از شما در خواست میشه می توانید که شما مجاز هستین یا نه؟ اگه نباشین متاسفانه شما نمیتونین اقدام کنین و باید روی بهبود شرابطتتون مثلا نمره زبان کار کنین.

یکی از دلایل عدم مجاز بودن میتونه این باشه که حتی اگه مدرک آیلتس هم داشته باشیم نمره هامون تو هر اسکیل باید از یه حدی بالاتر باشه و گرنه مجاز نخواهیم بود.

خوب اگه به سلامتی مجاز شناخته شدین، سیستم به شما یک شماره میده. این شماره رو نگه دارین و بریم مرحله بعد.

انتخاب رشته دانشگاه آزاد

درباره ی مشاوران مالیم گروه

همچنین ببینید

رشته معماری بدون کنکور دانشگاه ازاد تهران

رشته معماری بدون کنکور دانشگاه ازاد تهران

رشته معماری بدون کنکور دانشگاه ازاد تهران رشته معماری بدون کنکور دانشگاه ازاد تهران : …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 برای دریافت مشاوره تحصیلی با شماره :

۴۳ ۵۲ ۹۰۷ ۹۰۹

داخلی ۱۵۰

تماس فقط از طریق تلفن ثابت – بدون پیش شماره و کد